Cara Mendapatkan Percubaan 60 Hari Microsoft Office

Microsoft membolehkan anda menguji rangkaian perisian Microsoft Office 2013 yang baru selama 60 hari, jadi jika anda menjalankan perniagaan, anda boleh memasang suite tersebut di setiap komputer di pejabat anda dan membeli lesen tersebut 60 hari kemudian. Walau bagaimanapun, anda boleh memasang perisian percubaan Office 2013 hanya pada komputer yang menjalankan Windows 7 atau Windows 8. Versi Microsoft Windows sebelumnya tidak disokong; jika anda menggunakan versi Windows yang lebih lama, anda perlu menaik taraf sistem operasi Windows anda atau menggunakan Office versi lain. Satu-satunya perkara yang anda perlukan untuk memuat turun versi percubaan ialah akaun Microsoft.

1

Arahkan ke halaman "Muat turun Microsoft Office Professional Plus 2013" (pautan dalam Sumber) di laman web Pusat Penilaian TechNet rasmi.

2

Klik butang hijau "Mulakan Sekarang" dan kemudian log masuk ke akaun Microsoft anda.

3

Isi borang dalam talian. Anda perlu memasukkan nama, alamat e-mel, negara dan beberapa maklumat perniagaan anda, seperti peranan utama anda dalam syarikat anda. Sekiranya anda menggunakan versi Windows 64-bit, pilih "64-bit" di kotak drop-down "Versi Perisian Apa yang Ingin Anda Muat turun".

4

Keluarkan tanda centang dari kotak di bawah "Langgan" jika anda tidak mahu menerima kemas kini dari Technet melalui e-mel, kemudian klik butang "Teruskan".

5

Tulis atau simpan kunci yang anda lihat di bahagian "Kunci Produk Anda". Anda memerlukan kunci ini untuk mengaktifkan percubaan 60 hari semasa anda memasang Office 2013.

6

Pilih bahasa anda dari kotak lungsur "Sila Pilih Bahasa" dan kemudian klik butang "Muat turun". Simpan pemasang pada cakera keras anda.