Berapa lamakah Tempoh Langganan Anti-Malware Malwarebytes?

Terdapat tiga jenis langganan Malwarebytes Anti-Malware yang berbeza: percuma, pro dan perniagaan. Bergantung pada versi Malwarebytes yang anda pilih untuk dipasang, panjang langganan berbeza-beza. Walaupun Malwarebytes Anti-Malware versi percuma dan pro disasarkan kepada pengguna rumah, lesen perniagaan mensasarkan perniagaan kecil serta syarikat dan syarikat besar.

Pilihan Perlesenan Perniagaan

Selain menawarkan pengguna rumah dengan penyelesaian anti-malware, Malwarebytes juga menawarkan dua pilihan pelesenan perniagaan: pelesenan perniagaan kecil dan perlesenan perusahaan. Lesen perniagaan kecil tersedia untuk perniagaan kecil, organisasi bukan untung dan institusi kerajaan dan pendidikan. Lesen perusahaan tersedia untuk perniagaan perusahaan besar dan termasuk konsol pengurusan pusat untuk penggunaan mudah di banyak sistem komputer secara serentak.

Panjang Langganan Perniagaan

Walaupun membeli Malwarebytes untuk kegunaan peribadi adalah langganan seumur hidup, edisi kecil dan perusahaan Malwarebytes berdasarkan lesen tahunan. Lesen perniagaan Malwarebytes diperbaharui secara automatik pada akhir setiap penggal satu tahun. Anda boleh memilih untuk membatalkan pembayaran berulang anda pada bila-bila masa; namun, anda tidak lagi dapat mengemas kini produk Malwarebytes anda atau menerima bantuan daripada kakitangan sokongan korporat.

Tempat Langganan

Semasa membeli lesen perniagaan, anda membeli Malwarebytes untuk sejumlah pemasangan atau tempat duduk serentak. Malwarebytes Small Business Edition tersedia untuk perniagaan kecil yang ingin memasang antara 1 hingga 99 tempat duduk dan edisi perusahaan Malwarebytes dimaksudkan untuk pemasangan 100 tempat duduk ke atas. Tempat duduk langganan dibenarkan dipasang, dikemas kini dan digunakan selama satu tahun. Selepas satu tahun, langganan Malwarebytes anda diperbaharui secara automatik untuk tahun berikutnya.

Sokongan Korporat

Selain memberikan lapisan perlindungan tambahan terhadap virus, Trojan, spyware dan banyak lagi, Edisi Perniagaan Kecil dan Edisi Perusahaan Malwarebytes memberikan akses kepada kakitangan sokongan korporat yang berpengetahuan yang dapat dengan cepat menjawab dan menilai soalan atau masalah. Kakitangan sokongan korporat ini tersedia selama satu tahun dan biasanya menjawab pertanyaan e-mel dalam satu hari bekerja. Malwarebytes juga mempunyai forum, FAQ, dan sokongan telefon premium yang tersedia untuk pelanggannya.