Idea Promosi Bowling

Untuk sukan semua cuaca yang memerlukan sedikit pembelian yang berkaitan dengan seragam, pelaburan masa yang singkat dan memungkinkan untuk perbualan dan penggunaan makanan dan minuman, boling mendapat mogok 10 pin. Galakkan lebih banyak lalu lintas kaki bersol getah ke lorong boling anda dengan menjalankan promosi. Acara bertema menyeronokkan membuat pemain baru dan ahli bola masuk ke pintu anda dan bersedia untuk menjatuhkan beberapa pin.

Dapatkan Cahaya

Beri inspirasi kepada burung hantu malam untuk berduyun-duyun ke lorong anda dengan promosi boling tengah malam. Juga disebut glow bowling, black-light bowling atau "glowling", bowling tengah malam melibatkan mengubah lorong anda menjadi ledakan warna, suara dan keseronokan yang mengasyikkan. Anda tidak perlu melaburkan keseluruhan hasil dalam promosi; kesan cahaya dapat dicapai dengan lampu dan gel khas yang ditempatkan dengan baik, bersama dengan sentuhan tambahan seperti bintang bercahaya di siling dan lampu strob. Sekiranya anda sering melakukan promosi cahaya terang, beli beberapa bola boling cahaya hitam dengan pelbagai berat serta pita cahaya, yang boleh anda jalankan di lorong. Dalam cahaya biasa dan siang hari, pita cahaya dan pencahayaan lain kelihatan normal dan tidak akan mengganggu, jadi anda boleh membiarkannya tetap di tempat.

Tonton Teguran

Walaupun boling tidak sering dipaparkan di banyak layar yang tergantung di siling dan dinding di bar sukan, ia menjadikan ciri yang ideal untuk promosi anda yang seterusnya. Ikuti pertandingan Professional Bowlers Association seterusnya - boling disiarkan sepanjang tahun dengan beberapa rancangan diarkibkan dan jalankan semula - dan tawarkan istimewa sepanjang setiap acara. Galakkan pelanggan untuk menyelaraskan diri mereka dengan pemain, dengan bayaran masuk untuk hadiah split-pot untuk pemenang. Anda boleh menawarkan tawaran yang berbeza-beza dengan pertandingan, seperti untuk setiap lima minit setelah pemain bola profesional mendapat mogok, bir sudah habis atau makanan pembuka menjadi satu, dapatkan satu percuma. Menyiarkan permainan memberikan alasan lain kepada pelanggan yang tidak bermain untuk meluangkan masa di kemudahan anda, dan ini memupuk rasa persaingan jauh dari jalan raya.

Pergi Besar

Walaupun banyak filem termasuk adegan boling atau dua, tidak ada yang merayakan sukan, budaya dan persahabatan seperti "The Big Lebowski," sebuah filem tahun 1998 yang mencapai status kultus setelah dilancarkan. Menawarkan malam "Lebowski" di rumah anda menyediakan cara untuk anda memanfaatkan Lebowski-ites, dengan tema seperti minuman putih Rusia kegemaran "The Dude's". Sekiranya lorong anda menyajikan alkohol, buat khas Rusia Putih untuk malam itu, dengan milkshake dan minuman ringan tanpa alkohol yang tersedia untuk memberi teguran kepada semua peminat. Adakan pertandingan kostum Dude, serta pertandingan yang menyerupai watak yang berbeza dalam filem ini. Anda boleh menyiarkan salinan video di mana-mana televisyen lorong atau saluran paip yang tidak digunakan di trek suara untuk menemani perbualan pemain bola sepak.

Bowler Bingo

Walaupun jalur anda dikomputerkan, mengambil berat untuk menjaga skor pemain, gunakan promosi yang memberi semua pemain sesuatu untuk ditulis. Buat bowling alling bingo, malam promosi di mana pemain boling berusaha menjaringkan gerakan tertentu untuk memenangi hadiah, seperti permainan percuma, kasut percuma dan bola yang diperibadikan. Persatuan Bowler Profesional menawarkan cadangan untuk kad Bingo anda, seperti perpecahan bayi, yang merupakan perpecahan 2-7 atau 3-10, atau meninggalkan baldi di lorong, yang merupakan kelompok empat pin. Reka beberapa pusingan, seperti garis pepenjuru atau menegak pada kad skor, ditambah dengan "semua masuk," di mana pemain boling mesti mendapatkan semua yang ada di kad mereka.