Cara Memperoleh Mesin Minuman Air Mancur

Mesin minuman pancut membolehkan anda memperoleh keuntungan besar setelah anda melunaskan pelaburan awal. Walaupun soda besar mungkin berharga lebih dari $ 2 pada tahun 2011, anda hanya akan membayar wang untuk sedikit sirap rasa, air berkarbonat dan secawan. Dengan margin keuntungan yang tinggi, anda boleh menawarkan pengisian semula secara percuma dan tidak takut kehilangan wang.

1

Banyak negeri, seperti Connecticut dan Minnesota, serta kawasan perbandaran seperti New York City, menghendaki semua negara yang menjual makanan dan minuman mempunyai lesen minuman. Periksa peraturan pelesenan sebelum memasang mesin minuman air pancut anda.

2

Ukur berapa banyak ruang yang anda ada. Ini akan menentukan seberapa besar mesin minuman air pancut yang dapat ditampung oleh perniagaan anda.

3

Tentukan berapa banyak rasa yang anda mahukan. Kemungkinan besar anda mahukan seberapa banyak rasa yang anda mampu dan perniagaan anda dapat menampung, mengikut ruang.

4

Lengkapkan perniagaan anda untuk mesin minuman. Ini memerlukan tiub untuk menghubungkan sirap dan karbonasi ke mesin, serta paip air yang mengalir terus ke mesin untuk memenuhi keperluan air. Menyewa tukang paip mungkin diperlukan untuk melengkapkan perniagaan anda.

5

Membeli belah. Anda sering dapat membeli mesin minuman ini secara terpakai, walaupun pembeli harus berhati-hati. Seimbangkan kos mesin baru dengan jaminan terhadap wang yang akan anda simpan dengan membeli mesin terpakai yang berpotensi dengan pelbagai masalah yang tidak akan anda sedari. Anda boleh membeli mesin secara dalam talian di laman web yang mengkhususkan diri dalam peralatan restoran.

6

Pasang mesin. Sekiranya anda tidak mempunyai kemampuan mekanikal untuk ini, beli mesin anda dari tempat yang menawarkan pemasangan beserta kos pembelian.