Cara Mengiklankan Perniagaan dengan Kereta

Sebilangan besar usahawan menggunakan alat pemasaran standard untuk mempromosikan perniagaan mereka, termasuk dari kad perniagaan dan brosur hingga laman web dan kehadiran media sosial. Penting untuk menggunakan setiap kenderaan pengiklanan yang berpotensi untuk keuntungan anda - walaupun kenderaan yang anda pandu. Iklankan perniagaan anda di kereta anda untuk meningkatkan keterlihatan semasa anda melakukan perjalanan ke dan dari janji temu, ke konvensyen dan ketika anda berkeliling di tempat tugas.

1

Delegasikan sebahagian daripada anggaran iklan anda untuk membuat iklan perniagaan untuk kereta anda. Kos berbeza-beza bergantung pada jenis iklan kereta yang anda pilih untuk digunakan.

2

Sewa pereka grafik untuk membuat logo yang menarik dan tidak dapat dilupakan untuk perniagaan anda, jika anda belum memilikinya. Logo memainkan peranan utama dalam menarik pelanggan berpotensi.

3

Pesanlah plat kenderaan yang diperibadikan untuk kereta anda, jika anda bekerja dengan anggaran terhad. Ini termasuk nama perniagaan anda, nombor telefon atau alamat web anda. Bingkai plat nombor peribadi boleh dipesan dalam talian.

4

Bekerja dengan kedai kereta tempatan untuk menambahkan nama perniagaan, logo dan maklumat hubungan anda ke tingkap belakang kenderaan anda. Ini memberikan pilihan yang menarik jika anda tidak mahu menambahkan cat, pelekat atau papan tanda pada badan kenderaan anda.

5

Tanyakan kepada pembuat tanda tempatan untuk membuat tanda magnetik yang cukup besar untuk masuk ke pintu sisi kenderaan anda. Sertakan nama perniagaan, logo, alamat web, nombor tag dan nombor telefon anda pada tanda magnetik yang mudah dikeluarkan ini.

6

Selidiki bungkus kereta separa atau penuh, jika anggaran anda mengizinkan, kerana bentuk iklan ini menawarkan keterlihatan tertinggi dan dapat disesuaikan agar sesuai dengan jenama anda. Pembalut kenderaan memberi pemilik perniagaan kanvas besar untuk membuat iklan mudah alih yang berkesan dan menarik perhatian untuk perniagaan mereka. Pembungkus kenderaan boleh merangkumi nama perniagaan, logo syarikat, nombor telefon, alamat web, garis tanda, sebut harga dari pemilik atau testimoni.

7

Sewa syarikat untuk membuat jenis iklan kenderaan yang paling sesuai dengan anggaran dan perniagaan anda. Kaji ejaan nama perniagaan anda dan pastikan bahawa laman web, nombor telefon dan maklumat lain yang anda mahukan disertakan pada iklan kenderaan anda betul sebelum menyerahkannya kepada penyedia perkhidmatan anda.

8

Pandu kenderaan perniagaan untuk menyebarkan berita mengenai perniagaan anda.